Novosti

Zabavite se na snijegu s kvalitetnim John Deere sanjkama!

Zabavite se na snijegu s kvalitetnim John Deere sanjkama
Zima je stigla, a s njom i snijeg koji nas poziva na zabavu na otvorenom. Ako tražite idealne sanjke za vašeg mališana, ne tražite dalje od Rolly Toys sanjki koje će vam pružiti nezaboravno iskustvo na snježnim padinama.

U ponudi imamo sanjke različitih boja, koje su izrađene od čvrste plastike i imaju željezne umetke na donjem dijelu sanjki. Sanjke su pogodne za djecu od 3 godine i stariju, a za manju djecu od 1. godina pa do 3. godine postoji opcija da se kupi dodatna sjedalica koja se postavi na sanjke.

Jedan od najpopularnijih modela sanjki su zelene Rolly Toys sanjke John Deere, koje su inspirirane poznatim brendom traktora John Deere. Ove sanjke imaju zelenu boju i logo John Deere na prednjem dijelu. Osim što su atraktivne, ove sanjke su i vrlo udobne i sigurne za vožnju.

Ili možete odabrati isti model snajki samo u drugoj boji te bez dodatnog branda, sanjke dostupne u crvenoj i plavoj boji.

Bez obzira koje sanjke odaberete, sigurni smo da ćete se odlično zabaviti na snijegu s vašim najdražima. Ne propustite ovu priliku i nabavite svoje sanjke već danas! 😊

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *