Novosti

Novi Bruder setovi se mogu spojiti u velike kombinacije!

Bruder World setovi dolaze u različitim kombinacijama i pojedinim modelima koji se mogu spojiti u veće setove!
Novi Bruder setovi mogu podignuti igru i zabavu na višu razinu s različitim kombinacijama koje omogućuju djeci da razvijaju maštu i samo kreiraju svoju priču s Bruder igračkama!

Ovi setovi, potpuno opremljeni  s različitim predmetima, mogu nas odvesti sa brzim autom na dalek put gdje nas spremno čeka uvijek dostupna benzinska stanica.

U slučaju kvara vašeg vozila nudimo Autoservis sa opremom i majstorom od zanata.
Za one koji vole dva kotača donosimo servis i trgovinu bicikala i brdski bicikl za velike avanture
A ljubitelji motora dva kotača velikih brzina također imaju svoj servis.

Ako volite tople krajeve tu je brza spasilačka služba, uvijek u pokretu sa svojim quad vozilom i dobro pripremljenim čuvarima.
Za uživanje u snijegu i miru, planinarski dom vam pruža toplo utočište od mečave, sa snowmobilom spremnim za istraživanja.
Naši seoski i ruralni krajevi također imaju svoje mjesto, uz jahačicu i njenog vjernog konja, preskačite prepreke i osigurajte udobne uvjete.

U ruralnim krajevima se može uživati na moderni način, tu je kamper s vozačem, krevetima, ormarićem i setom za kampiranje, uz stol za vas i vašu dragu osobu.

Kako bi Bruder svijet bio sigurno mjesto, policijske stanice, vatrogasne jedinice i hitne službe za brzi prijam čekaju poziv!
A kako bi sve pošiljke na vrijeme bile poslane, UPS paketna trgovina uzima sve zasluge, kao i dostavne službe iz DHL i Transfera.

Bruder svijet je pred nama, zabava nas čeka! Uđimo u njega i otkrivajmo nova zanimanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *