Novosti

„HAPPYCENTAR – igračke nove za mirnije snove“❤️

HAPPYCENTAR – igračke nove za mirnije snove | Biroprint

Agrotoys se uključio u veliku nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – igračke nove za mirnije snove“, namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.❤️

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade te uz podršku brojnih drugih partnera.

Agrotoys se pridružuje i postaje HAPPYCENTAR i ovom prilikom pozivamo naše drage kupce da nam se pridruže u kampanji i pomognu djeci potresom pogođenim područja donacijom novih igračaka.

Kako kupi i donirati igračku👇
Odabrati igračku, unijeti kupon “HAPPYCENTAR” koji snižava cijenu za 10% te omogućuje besplatnu dostavu.
Kupovinu je moguće obaviti kroz web shop korištenjem kupona “HAPPYCENTAR” ili u fizičkoj trgovini gdje se potrebno javiti trgovcu da želite donirati igračku i dobiti će popust od 10% ❤️❤️

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *