Novosti

Vožnja kojoj nijedan mali poljoprivrednik ne bi odolio

Rolly Toys John Deere traktor na pedale sa kašikom i prikolicom

Sigurno ste barem jednom tražili dječju igračku s kojom se mališan može bezbrižno upustiti u pustolovinu vožnje u poljoprivrednom stilu u vlastitom dvorištu, a koja je ujedno sigurna i izrađena od visokokvalitetne sjajne plastike jednostavne za čišćenje i održavanje, e pa upravo ste ju pronašli. Naš Rolly Toys John Deere traktor na pedale originalna je licencirana John Deere igračka i nijedan pravi mali poljoprivrednik ne bi mu odolio.

Ovaj jako zanimljiv John Deere traktor svrstava se u srednju kategoriju veličine Rolly Toys traktora, a mame, tate i djeca ga jednostavno obožavaju jer je namijenjen djeci već od tri godine starosti pa na dalje, sa svojom masom od 12 kg izuzetne lakoće, podesivog sjedala ovisno o dobi djeteta te seta u kojem dolazi s kašikom i prikolicom svaki mališan će biti oduševljen.

Ovaj model Rolly Toys traktora dolazi u kompletu s prednjom kašikom i prikolicom pa ako vaš mališan poželi vani prevesti pijesak ili zemlju za biljke, ima idealnu kombinaciju za to s prikolicom koja se jednostavno i lako spoji na traktor na pedale, te naravno prednjom kašikom pomoću koje svoj materijal za prijevoz može utovariti bez problema i uživati s osmijehom na licu.

Pet razloga zašto je traktor uvijek savršen dar  

Čak i ako vaše dijete još ne vozi bicikl, postoje drugi načini za zabavu na otvorenom prostoru, kao što je traktor. Izdržljiv traktor zabavan je i siguran način koji će djetetu poslužiti kao uvod u načela vožnje bicikla. Sastavili smo pet razloga za objašnjenje zašto bi traktor bio izvrstan dar za malene.

1. Traktor pomaže u razvoju motoričkih vještina djece

Vaše dijete neprestano razvija svoje motoričke vještine i vi mu na tom putu možete pomoći. Osim što je zabavno, vožnja na traktoru izvrsna je za fizički i mentalni razvoj djece te je ujedno snažan način za stimulaciju motoričkog sustava vašeg djeteta. Na njemu se vježbaju i mišići i zglobovi djeteta jer pedale treba pokretati sam, a koristan je i za njegovu koordinaciju ruku i očiju.

2. Upravljanje traktorom pomaže u razvoju svjesnosti o prostoru

Djeca razvijaju svjesnost o prostoru zajedno sa svojim motoričkim vještinama. Traktor ih uči da procjenjuju koliko se brzo kreću i kada da se zaustave kako bi izbjegla sudaranje sa stvarima. Razvijaju bolji osjećaj za udaljenosti i brzine jer se na traktoru mogu kretati brže.

3. Nadogradnja vašeg traktora

Ako izaberete traktor s prikolicom, čak i najmlađe dijete može pomoći mami i tati u vrtu uklanjanjem korova, lišća i grančica. Volan sa zvukom ili rotirajuće svjetlo zabavni su dodaci za još privlačniji proizvod. Ne zaboravite ni snažne zvukove kakve proizvodi pravi traktor, kao što su paljenje motora ili zvuk trube.

4. Kao mama ili tata

Povedite svog poljoprivrednika-početnika sa sobom na njegovu vlastitom traktoru s prikolicom. Mogu pomoći u razmještanju stvari ili obavljati poslove oko kuće na istom traktoru kao mama ili tata. Ako je vaše dijete još premlado za traktor, uvijek se možete odlučiti za izdržljiv traktor za guranje, koji omogućuje i najmlađoj djeci da se uključe. Mogućnost vožnje na pravom traktoru John Deere, New Holland ili Massey Ferguson još je zabavnija, posebno za mlade stručnjake.

5. Zabava koja traje godinama!

Dodavanjem odgovarajućih dodataka igračka vašem djetetu neće prebrzo dosaditi pa može uživati u igri još dulje. Svi traktori  imaju podesivo sjedalo pa će godinama rasti zajedno s vašim djetetom.

Sigurnost djece u igri s igračkama jedan je od prioriteta i želja svakog roditelja i baš zbog toga tvrtka Rolly Toys vodi brigu o tome i pridodaju veliku važnost kvaliteti, sigurnosti i praktičnosti svih svojih igračaka koji izlaze iz njihove velike radionice. Ukoliko se dotaknemo navedenog traktora važno je napomenuti kako je kućište lančanog pogona zaštićeno, odnosno sprječava da dijete dođe u kontakt s lancem koji pokreće traktor i dovede se direktno u opasnost, a mališan je na samom traktoru osiguran od prevrtanja sa zaštitnom ogradom iza sjedala.

Također, dobro je istaknuti prednosti, te mogućnosti koje ovaj model traktora nudi, a neke od njih su stražnja stranica na prikolici koja se može spustiti, profilirane “šaptajuće” gume i jasna mogućnost nadogradnje raznih priključaka (plug, tanjurača, te drugih vrsta prikolica) koji ovaj model srednje kategorije traktora čine izuzetno posebnim.