Novosti

Vožnja kojoj nijedan mali poljoprivrednik ne bi odolio

Rolly Toys John Deere traktor na pedale sa kašikom i prikolicom

Sigurno ste barem jednom tražili dječju igračku s kojom se mališan može bezbrižno upustiti u pustolovinu vožnje u poljoprivrednom stilu u vlastitom dvorištu, a koja je ujedno sigurna i izrađena od visokokvalitetne sjajne plastike jednostavne za čišćenje i održavanje, e pa upravo ste ju pronašli. Naš Rolly Toys John Deere traktor na pedale originalna je licencirana John Deere igračka i nijedan pravi mali poljoprivrednik ne bi mu odolio.

Ovaj jako zanimljiv John Deere traktor svrstava se u srednju kategoriju veličine Rolly Toys traktora, a mame, tate i djeca ga jednostavno obožavaju jer je namijenjen djeci već od tri godine starosti pa na dalje, sa svojom masom od 12 kg izuzetne lakoće, podesivog sjedala ovisno o dobi djeteta te seta u kojem dolazi s kašikom i prikolicom svaki mališan će biti oduševljen.

Ovaj model Rolly Toys traktora dolazi u kompletu s prednjom kašikom i prikolicom pa ako vaš mališan poželi vani prevesti pijesak ili zemlju za biljke, ima idealnu kombinaciju za to s prikolicom koja se jednostavno i lako spoji na traktor na pedale, te naravno prednjom kašikom pomoću koje svoj materijal za prijevoz može utovariti bez problema i uživati s osmijehom na licu.

Sigurnost djece u igri s igračkama jedan je od prioriteta i želja svakog roditelja i baš zbog toga tvrtka Rolly Toys vodi brigu o tome i pridodaju veliku važnost kvaliteti, sigurnosti i praktičnosti svih svojih igračaka koji izlaze iz njihove velike radionice. Ukoliko se dotaknemo navedenog traktora važno je napomenuti kako je kućište lančanog pogona zaštićeno, odnosno sprječava da dijete dođe u kontakt s lancem koji pokreće traktor i dovede se direktno u opasnost, a mališan je na samom traktoru osiguran od prevrtanja sa zaštitnom ogradom iza sjedala.

Također, dobro je istaknuti prednosti, te mogućnosti koje ovaj model traktora nudi, a neke od njih su stražnja stranica na prikolici koja se može spustiti, profilirane “šaptajuće” gume i jasna mogućnost nadogradnje raznih priključaka (plug, tanjurača, te drugih vrsta prikolica) koji ovaj model srednje kategorije traktora čine izuzetno posebnim.