Novosti

Sluban kockice | Idealna kombinacija za igru i učenje

Saznajte sve o Sluban kockicama - Agrotoys.eu

Dragi pratitelji, nedavno smo u našu ponudu uvrstili Sluban kockice za slaganje. Sluban je poznati proizvođač kockica koji se pojavio u Europi oko 2008 godine, proizvode kockice koje su kompatibilne sa ostalim poznatim brendovim poput LEGO, Cobi i Mega Bloks.

Vaši mališani mogu kombinirati Sluban kockice sa ostalim brendovima i uz pomoć mašte proširiti svoje postojeće setove te igru odvesti na novu razinu.

Uz mogućnost kombiniranja Sluban kockica sa ostalim brendovima, važno je napomenuti i to da su Sluban kockice i setovi cijenom povoljniji od ostalih poznatih brendova uz približno jednaku kvalitetu te se proizvode uz najviše europske sigurnosne certifikate poput CE, ROHS i ISO 9001:2008.

Sluban kockice za slaganje su idealne igračke za mališane jer spajaju učenje i zabavu. Slaganjem kockica djeca razvijaju kognitivne sposobnosti, motoriku te koordinaciju ruke i oka a za rezultat će dobiti igračku s kojom kasnije mogu uživati u igri.

Igranje sa kockicama za slaganje potiče dijete da razmišlja na kreativan način jer mora promisliti o tome kako će složiti kockice te mu omogućuje da bude i samostalan tako što od kockica može složiti svoje kreacije pogotovo u kombinaciji sa ostalim brendovima koji se mogu koristiti uz Sluban kockice.

U našu ponudu smo uvrstili setove i igračke vezane za AGRO tematiku. Tako će te u ponudi Sluban igračaka pronaći traktore, bagere, kamione, radnike, konje i ostale figurice te različite setove poput gradilišta, farme i slično.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *