Novosti

Mališan David sa Vida edition Agrotoys traktorom ukrao srca mnogih!

Mališan David sa Vida edition Agrotoys traktorom ukrao srca mnogih!

Za našeg ponosa i diku, vatrenog Domagoja Vidu Internet trgovina igračaka Agrotoys pripremila je posebno iznenađenje, specijalno za povratak sa Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine izradila Rolly Toys traktor s navijačkim kockicama i brojem 21 za njegovog prekrasnog sina mališana Davida, pod nazivom special edition Vida, mališan je traktor primio sa oduševljenjem, a njegova sreća se mogla vidjeti kroz cijelo vrijeme slavlja jer se mališan nije odvajao od traktora, mnogi mediji popratili su Davida i njegov Rolly Toys traktor, a slike možete vidjeti niže u galeriji.

Poneseni velikim uspjehom naših nogometaša i silnim slavljem u cijeloj lijepoj nam našoj Hrvatskoj, nismo ni mi mogli odoljeti navijačkom ludilu koja je ponijelo cijelu zemlju. Ponosni do neba na naše svjetske viceprvake u nogometu, odlučili smo predstaviti posebno i limitirano izdanje CRO EDITION traktora i prikolice sa navijačkim kockicama, koji je pogodan za djecu od 3 do 5 godina, ali i stariju, nadamo se da će i vaš mališan biti oduševljen ovom specijalnim izdanjem CRO EDITION traktora.

Agrotoys CRO EDITION traktor na pedale sa prikolicom

125,95  (948,97 kn)
Agrotoys CRO EDITION traktor na pedale sa prikolicom: Idealna igračka za sve dječake i djevojčice navijače. Za vas smo spremili