Novosti

Saznajte sve o novoj Bruder John Deere 9620RX igrački

Bruder John Deere 9620RX

Ljeto nam je već stiglo i znamo da vaši mališani provode sve više vremena vani pa vam želimo prikazati novu Bruder igračku idealnu za gradsku vrevu koju će vaše dijete obožavati. Stigao je novi željno iščekivani dječji traktor John Deere 9620RX sa gusjenicama tvrtke John Deere za naše mališane koji se po svojim specifikacijama i karakteristikama itekako izdvaja iz okvira običnih traktora igračaka koje smo imali i imamo prilike vidjeti i koristiti u bezbrižnoj igri. Istraživanja su pokazala kako se „moderne farme“ povećavaju, što bi prema mišljenju mnogih značilo da je važnije nego ikad povećati učinkovitost samih strojeva.

Bruder traktor John Deere 9620RX sa gusjenicama - BR04055
Bruder traktor John Deere 9620RX sa gusjenicama - BR04055

Mišljenja smo da je Bruder John Deered 9620RX jedan od najmoćnijih i najvećih traktora koji je u posljednjih nekoliko godina tvrtka John Deere izbacila na tržište, sa svojom snagom nevjerojatnog motora doseže čak 670 KS,  povezanih sa četiri gusjenice koji mu daju nevjerojatnu vuču, najbolju moguću zaštitu tla, traktor je savršen kada je u pitanju teška vučna vožnja pomoću pričvršćenih naprava kao što su kultivatori, plugovi i druge dodatne kombinacije.

Svojom veličinom od 50x19x23.5 cm Bruder John Deere 9620RX se itekako može pohvaliti, privući pažnju kao moćni dječji stroj. Napomenuli smo već kako je jedan od traktora koji je izašao iz John Deere radionice i to nedvojbeno dokazuje upravo i sa masom od samo 1,2 kg, pogodan je za djecu od 4 godine pa na više, možemo reći kako je stvoren za sunčanu, toplu i  bezbrižnu igru na otvorenom.

Kada pogledamo sve mogućnosti što nam zapravo ovaj fantastični traktor Bruder John Deere 9620RX može ponuditi počevši od vozačeve kabine koja imaju vrata na otvaranje, zatvaranje, te opcije otvaranja impresivnog poklopca motora, dolazimo do zaključka kako jedva čekamo idući vrhunski model traktora koji će tvrtka John Deere izbaciti na tržište jer nas svaki puta iznova oduševe svojim inovacijama, karakteristikama i kvalitetom, te srećom našim najmlađih koje tvrtka upotrebljava kako bi nas, njegove korisnike zadovoljili i zadržali, te privukli nove igračkama poljoprivrednog asortimana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *